Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

Şahin: Sahadaki gazeteci halkın sesidir”

Şahin:  Sahadaki gazeteci halkın sesidir”

Basın İlan Kurumu Balıkesir Müdürü Tahsin Şahin basın emekçilerinin 10 Ocak Gazeteciler Günü'nü kutladığı açıklamasında, Halkın sesi olan gazetelere halk da destek olmalıdır” dedi.

Basın İlan Kurumu Balıkesir Müdürü Tahsin Şahin basın emekçilerinin “10 Ocak Gazeteciler Günü’nü kutladığı açıklamasında, “Halkın sesi olan gazetelere halk da destek olmalıdır” dedi.
Basın İlan Kurumu Balıkesir Müdürü Tahsin Şahin, gazeteciliğin zor ve meşakkatli bir meslek olduğunu belirterek, “Haberin olduğu her yerde gazeteci vardır. Gerçek gazeteci sürekli sahada, hayatın her alanında cereyan eden gelişmeleri/değişimleri ve olayları gözlemler. Gözü ve kulağı ile toplumun sesi olur, kalemi ile tarihe tanıklık eder” diye konuştu.
Basın camiasının gerçek emekçilerinin çabalarının görmezden gelinemeyeceğini belirten Müdür Şahin, “Halkın yerel basına sahip çıkması gerekiyor” diye konuştu.
Şahin, “Toplumun sesi olan gazetecilerin bu önemli gün vesilesiyle kendi seslerini duyurmaları için bir vesiledir bugün. Gün meslek için dayanışma günüdür; daha iyi yarınlar için güç birliği günüdür” dedi.
Şahin, “10 Ocak 1961’de 212 sayılı yasanın yürürlüğe girmesi ile birlikte Gazeteciler Günü olarak kutlanan 10 Ocak’ın 54.yıldönümü vesilesiyle tüm çalışan gazetecilerin bu gününü kutluyorum. Eğer gerçekten mesleği gazeteci olup da çalışmayan-çalışamayan gazetecilerin de bir an önce iş hayatlarına dönmelerini temenni ediyorum.” diyerek sözlerine ekledi.



  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false